Tävlingar

Allmänna tävlingsvillkor 

Här kan du läsa de villkor som gäller för deltagande i Friluftsvarors tävlingar. Speciella regler kan gälla och anges i så fall i samband med den aktuella tävlingen. 

1. Deltagande 

Genom att du laddar upp ett bidrag eller deltar i tävlingen godkänner du ditt deltagande i tävlingen samt tävlingsvilkoren. För att ett tävlingsbidrag ska godkännas krävs att deltagaren är över 18 år. Genom att delta godkänner du att den angivna mailadressen får användas i marknadsföringssyfte. Anställda på Friluftsvaror Intrade AB och deras familjemedlemmar får inte delta i tävlingen. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. 

2. Upphovsrätt 

Genom att delta i tävlingen intygar du att du själv skrivit texten, tagit bilden, eller på annat sätt äger upphovsrätten till tävlingsbidraget. Du godkänner också att bidraget kan komma att användas i marknadsföringssyfte av Friluftsvaror. Vid en sådan användning utgår ej någon ersättning till upphovsperson eller personer. 

3. Notifiering 

Vinnaren meddelas via mail eller motsvarande efter tävlingens avslut. Om vinnaren inte har svarat på meddelandet om vinst inom fyra dygn förbehåller vi oss rätten att utse en annan vinnare. 

Ansvar 

Tävlingen anordnas och ansvaras av Friluftsvaror Intrade AB, Agnesfridsvägen 177, 213 75, Malmö 

Må bäste frilufsare vinna!